
» jesteś tutaj: » DANIA GŁÓWNE » roladka z indyka ze szpinakiem w sosie serowym
Roladka z indyka ze szpinakiem w sosie serowym

cena: 11,70 zł / szt
Składniki: mięso z
indyka (pierś) 120g/1szt, szpinak, cebula, masło, czosnek, sól, przyprawy naturalne, olej rzepakowy
(do smażenia)
Sos serowy-składniki: rosół (wywar mięsno-jarzyno), ser topiony, śmietana 30%, ser pleśniowy lazur błękitny, ser żółty, sok z cytryny, przyprawy naturalne
Rosół wywar mięsno-jarzynowy-składniki: woda, mięso drobiowe (kurczak zagrodowy)33,6/100g, mięso wołowe z kością (szponder)15,6g/100g, marchew, pietruszka, cebula, seler, kapusta włoska, czosnek, imbir świeży, sól, przyprawy naturalne
Ser pleśniowy lazur-składniki (informacja producenta): mleko pełne pasteryzowane, wzmacniacz tekstury i stabilizator (chlorek wapnia E509), czyste kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, sól, szlachetna pleśń penicilium, roqueforti
Ser żółty-składniki (informacja producenta): mleko, sól, stabilizator (chlorek wapnia), kultury bakterii, barwnik (annato)
Ser topiony-składniki (informacja producenta): woda, ser, masło, odtłuszczone mleko w proszku, ser ementaler 2%, białka mleka, sole emulgujące (E450, E452, E339), aromat (zawiera mleko), regulatory kwasowości (E331, kwas cytrynowy), sól, barwniki (karoten, annato)
Sos serowy-składniki: rosół (wywar mięsno-jarzyno), ser topiony, śmietana 30%, ser pleśniowy lazur błękitny, ser żółty, sok z cytryny, przyprawy naturalne
Rosół wywar mięsno-jarzynowy-składniki: woda, mięso drobiowe (kurczak zagrodowy)33,6/100g, mięso wołowe z kością (szponder)15,6g/100g, marchew, pietruszka, cebula, seler, kapusta włoska, czosnek, imbir świeży, sól, przyprawy naturalne
Ser pleśniowy lazur-składniki (informacja producenta): mleko pełne pasteryzowane, wzmacniacz tekstury i stabilizator (chlorek wapnia E509), czyste kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, sól, szlachetna pleśń penicilium, roqueforti
Ser żółty-składniki (informacja producenta): mleko, sól, stabilizator (chlorek wapnia), kultury bakterii, barwnik (annato)
Ser topiony-składniki (informacja producenta): woda, ser, masło, odtłuszczone mleko w proszku, ser ementaler 2%, białka mleka, sole emulgujące (E450, E452, E339), aromat (zawiera mleko), regulatory kwasowości (E331, kwas cytrynowy), sól, barwniki (karoten, annato)