Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji

Roladka z indyka ze szpinakiem w sosie serowym

cena: 11,70 zł / szt
Składniki: mięso z indyka (pierś) 120g/1szt, szpinak, cebula, masło, czosnek, sól, przyprawy naturalne, olej rzepakowy (do smażenia)
Sos serowy-składniki:
rosół (wywar mięsno-jarzyno), ser topiony, śmietana 30%, ser pleśniowy lazur błękitny, ser żółty, sok z cytryny, przyprawy naturalne
Rosół wywar mięsno-jarzynowy-składniki: woda, mięso drobiowe (kurczak zagrodowy)33,6/100g, mięso wołowe z kością (szponder)15,6g/100g, marchew, pietruszka, cebula, seler, kapusta włoska, czosnek, imbir świeży, sól, przyprawy naturalne


Ser pleśniowy lazur-składniki (informacja producenta): mleko pełne pasteryzowa
ne, wzmacniacz tekstury i stabilizator (chlorek wapnia E509), czyste kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, sól, szlachetna pleśń penicilium, roqueforti
Ser żółty-składniki (informacja producenta): mleko, sól, stabilizator (chlorek wapnia), kultury bakterii, barwnik (annato)
Ser topiony-składniki (informacja producenta): woda, ser, masło, odtłuszczone mleko w proszku, ser ementaler 2%, białka mleka, sole emulgujące (E450, E452, E339), aromat (zawiera mleko), regulatory kwasowości (E331, kwas cytrynowy), sól, barwniki (karoten, annato)

powrót do oferty