» jesteś tutaj: » DANIA GŁÓWNE » pulpety cielęce w sosie koperkowym
Pulpety cielęce w sosie koperkowym
cena: 9,90 zł / szt
Składniki: mięso cielęce 90g/2szt, jaja, bułka pszenna
(gluten), śmietana, woda, mąka ziemniaczana, natka pietruszki, sól, przyprawy naturalne, olej
rzepakowy ( dodatek do gotowania)
Sos koperkowy-składniki: woda, śmietana, koperek, mąka pszenna (gluten), sól, przyprawy naturalne.
Sos koperkowy-składniki: woda, śmietana, koperek, mąka pszenna (gluten), sól, przyprawy naturalne.
Informacja dla alergików i osób z nietolerancją pokarmową:
W naszej kuchni wykorzystujemy zboża oraz mąki ze zbóż zawierających gluten, jajka, ryby, orzechy, soję, mleko i produkty z mleka, seler, gorczycę, nasiona sezamu, wino białe i czerwone, owoce suszone (siarczyny). Istnieje prawdopodobieństwo, że minimalne ilości tych produktów mogą być obecne w potrawie nawet jeżeli nie są składnikiem jej receptury.