» jesteś tutaj: » DANIA GŁÓWNE » pierogi z kapustą i pieczarkami
Pierogi z kapustą i grzybami
cena: 53,00 zł / kg
Skład
ogólny: ciasto 48g/100g, farsz 52g/100g
Składniki farsz: kapusta kiszona, pieczarki, cebula, kapusta słodka, olej, masło klarowane, podgrzybki suszone, sól, przyprawy naturalne
Składniki ciasto: mąka pszenna (gluten), woda, żółtka jaj, olej, sól, przyprawy naturalne
Składniki farsz: kapusta kiszona, pieczarki, cebula, kapusta słodka, olej, masło klarowane, podgrzybki suszone, sól, przyprawy naturalne
Składniki ciasto: mąka pszenna (gluten), woda, żółtka jaj, olej, sól, przyprawy naturalne
Informacja dla alergików i osób z nietolerancją pokarmową:
W naszej kuchni wykorzystujemy zboża oraz mąki ze zbóż zawierających gluten, jajka, ryby, orzechy, soję, mleko i produkty z mleka, seler, gorczycę, nasiona sezamu, wino białe i czerwone, owoce suszone (siarczyny). Istnieje prawdopodobieństwo, że minimalne ilości tych produktów mogą być obecne w potrawie nawet jeżeli nie są składnikiem jej receptury.