» jesteś tutaj: » PRZYSTAWKI » pasztet tradycyjny
pasztet tradycyjny
cena: 96,00 zł / kg
Składniki: mięso
wieprzowe (łopatka) 33,3 g/100 g, mięso z indyka (udziec) 22,2 g/100 g, wątróbka wieprzowa 13,3
g/100 g, cebula, podgardle wieprzowe 11,1 g/100 g, jajka, rosół, bułka pszenna
(gluten), masło, olej rzepakowy, sól,
przyprawy naturalne, mleko
3,2%
Rosół wywar mięsno-jarzynowy-składniki: woda, mięso drobiowe (kurczak zagrodowy),
mięso wołowe, marchew, pietruszka, cebula, seler, kapusta włoska, czosnek, świeży imbir,
sól, wyłącznie naturalne przyprawy i zioła.Informacja dla alergików:
W naszej kuchni wykorzystujemy zboża oraz mąki ze zbóż zawierających
gluten, jajka, ryby, orzechy, soję, mleko i produkty z mleka, seler, gorczycę, nasiona sezamu, wino
białe i czerwone, owoce suszone (siarczyny). Istnieje prawdopodobieństwo, że minimalne ilości tych
produktów mogą być obecne w potrawie nawet jeżeli nie są składnikiem jej
receptury.