Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji
» jesteś tutaj: » PRZYSTAWKI » indyk w maladze

indyk w maladze

cena: 24,00 zł / porcja
Potrawa przygotowywana w sezonie Świąt Wielkanocnych oraz Bożego Narodzenia lub na zamówienie powyżej 10 porcji.

Składniki: indyk pieczony (filet z indyka 133,3 g/100g), sól, wyłącznie naturalne przyprawy i zioła, olej rzepakowy, auszpik (rosół, woda, sos sojowy Kikkoman (gluten)jajka (białko), sok z cytryny, sól, wyłącznie naturalne przyprawy, cukier, wino malaga alc. 15% (winogrona pedroximenes, siarczyny), zawartość alkoholu w 1 porcji poniżej 1% masy), brzoskwinie w zalewie, ogórek świeży, śliwki suszone/ truskawki/ porzeczki/ winogrono zamiennie.

Rosół (wywar mięsno-jarzynowy) - składniki: woda, mięso drobiowe (kurczak zagrodowy) 33,6/100g, mięso wołowe 15,6g/100g, marchew, pietruszka, cebula, seler,kapusta włoska, czosnek, świeży imbir, sól, wyłącznie naturalne przyprawy i zioła.


Informacja dla alergików i osób z nietolerancją pokarmową:

W naszej kuchni wykorzystujemy zboża oraz mąki ze zbóż zawierających gluten, jajka, ryby, orzechy, soję, mleko i produkty z mleka, seler, gorczycę, nasiona sezamu, wino białe i czerwone, owoce suszone (siarczyny). Istnieje prawdopodobieństwo, że minimalne ilości tych produktów mogą być obecne w potrawie nawet jeżeli nie są składnikiem jej receptury. 



powrót do oferty