
» jesteś tutaj: » CIASTA I DESERY » ciasto bezowe z porzeczkami
ciasto bezowe z porzeczkami

cena: zł / kg
Składniki: ciasto orkiszowe (mąka
orkiszowa, masło, cukier trzcinowy brązowy, jaja, śmietana 18%, cukier wanilinowy, proszek do
pieczenia), konfitura porzeczkowa własnego wyrobu (czarne porzeczki, cukier, pektyna naturalna z
owoców), mleko 3,2%, cukier biały, jaja, orzechy włoskie, mąka ziemniaczana, mąka
pszenna
Informacja dla
alergików:
W naszej kuchni wykorzystujemy zboża
oraz mąki ze zbóż zawierających gluten, jajka, ryby, orzechy, soję, mleko i produkty z mleka, seler,
gorczycę, nasiona sezamu, wino białe i czerwone, owoce suszone (siarczyny). Istnieje
prawdopodobieństwo, że minimalne ilości tych produktów mogą być obecne w potrawie nawet jeżeli nie
są składnikiem jej receptury.