Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji

pate z drobiowych watróbek z konfiturą z cebuli

cena: 25,00 zł / szt
Potrawa sezonowa (Święta Wielkanocne).

Składniki:
wątróbka drobiowa 95 g/1szt, konfitura z cebuli 40 g/1szt, masło, cebula, brandy, mleko 3,2%, czosnek, sól, wyłącznie naturalne przyprawy i zioła.
Konfitura z cebuli-składniki: cebula czerwona, cukier brązowy (trzcinowy), sok porzeczkowy 100%, ocet balsamiczny, masło, ocet winny czerwony (siarczyny), rum, olej rzepakowy.

Informacja dla alergików i osób z nietolerancją pokarmową:

W naszej kuchni wykorzystujemy zboża oraz mąki ze zbóż zawierających gluten, jajka, ryby, orzechy, soję, mleko i produkty z mleka, seler, gorczycę, nasiona sezamu, wino białe i czerwone, owoce suszone  (siarczyny). Istnieje prawdopodobieństwo, że minimalne ilości tych produktów mogą być obecne w potrawie nawet jeżeli nie są składnikiem jej receptury. 


powrót do oferty