Strona wykorzystuje COOKIES w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania serwisu.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zgadzam się Więcej informacji

barszcz czerwony wigilijny z wywarem grzybowym

cena: 34,00 zł / kg
Składniki: woda, zakwas (wyrób własny), buraki czerwone, jabłka, wywar z suszonych borowików i/lub podgrzybków, cebula, cukier, czosnek, imbir, sól, wyłącznie naturalne przyprawy.
Zakwas-składniki: woda, buraki, chleb razowy (zawiera gluten), czosnek, sól.

Informacja dla alergików:

W naszej kuchni wykorzystujemy zboża oraz mąki ze zbóż zawierających gluten, jajka, ryby, orzechy, soję, mleko i produkty z mleka, seler, gorczycę, nasiona sezamu, wino białe i czerwone (siarczyny). Istnieje prawdopodobieństwo, że minimalne ilości tych produktów mogą być obecne w potrawie nawet jeżeli nie są składnikiem jej receptury. 


powrót do oferty